Η υποτροφία Keystone

Οι αιτήσεις για το 2021 είναι πλέον κλειστές -Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις όταν ανακοινωθεί η επόμενη υποτροφία!

Επιτύχετε τα όνειρά σας με την Υποτροφία Keystone!

Τι είναι η Υποτροφία Keystone;

Η Keystone Academic Solutions προσφέρει τέσσερις προπτυχιακές υποτροφίες και δύο μεταπτυχιακές υποτροφίες. Οι υποτροφίες θα προσφέρονται σε έξι μαθητές που έχουν καλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν τη θέληση να μεταμορφώσουν τον κόσμο μέσω της εκπαίδευσής τους.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Μελλοντικοί φοιτητές ηλικίας 18 ετών και άνω κατά την έναρξη του προγράμματος που έχουν σκοπό να παρακολουθήσουν προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους ωραρίου. Εξερευνήστε τους ιστότοπους φοιτητών μας σήμερα για να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει και να κερδίσετε μία από τις έξι διαθέσιμες Υποτροφίες Keystone!

Πώς να υποβάλετε αίτηση για την Υποτροφία Keystone

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας ενημερώσουμε όταν ξεκινήσει η επόμενη υποτροφία!

Ξεκινήστε την αίτηση για υποτροφία

Keystone Academic Solutions

Το Keystone Academic Solutions βοηθά πάνω από έξι εκατομμύρια σπουδαστές κάθε μήνα να βρουν το τέλειο πρόγραμμα σπουδών για αυτούς. Βοηθάμε τους μελλοντικούς σπουδαστές να εξερευνήσουν εκατοντάδες επιλογές και προορισμούς σπουδών σε ένα μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Συλλέγουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες και νέα σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και παρέχουμε στους σπουδαστές μια πλατφόρμα και εργαλεία για να συνομιλήσουν απευθείας με υπευθύνους των γραφείων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και κολέγια όλου του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους παντού να επιλέγουν την εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους!

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας σήμερα για να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει