Η υποτροφία Keystone

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31η Μαΐου 2021

Επιτύχετε τα όνειρά σας με την Υποτροφία Keystone!

Τι είναι η Υποτροφία Keystone;

Η Keystone Academic Solutions προσφέρει τέσσερις προπτυχιακές υποτροφίες και δύο μεταπτυχιακές υποτροφίες. Οι υποτροφίες θα προσφέρονται σε έξι μαθητές που έχουν καλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν τη θέληση να μεταμορφώσουν τον κόσμο μέσω της εκπαίδευσής τους.

  • Τέσσερις προπτυχιακοί φοιτητές θα κερδίσουν την Υποτροφία Keystone αξίας 2.000 δολαρίων ΗΠΑ έκαστος.
  • Δύο μεταπτυχιακοί φοιτητές θα κερδίσουν την Υποτροφία Keystone, αξίας 10.000 δολαρίων ΗΠΑ ο ένας και 4.000 δολαρίων ΗΠΑ ο δεύτερος.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Μελλοντικοί φοιτητές ηλικίας 18 ετών και άνω κατά την έναρξη του προγράμματος που έχουν σκοπό να παρακολουθήσουν προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους ωραρίου. Εξερευνήστε τους ιστότοπους φοιτητών μας σήμερα για να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει και να κερδίσετε μία από τις έξι διαθέσιμες Υποτροφίες Keystone!

Πώς να υποβάλετε αίτηση για την Υποτροφία Keystone

  • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
  • Υποβάλετε τα στοιχεία σας σε τουλάχιστον μία εκ των προτεινόμενων σχολών.
  • Συνδεθείτε στο StudentHub και υποβάλετε αίτηση για την Υποτροφία Keystone πριν από τις 31 Μαΐου 2021.
  • Υποβάλετε σε εμάς επιστολή αποδοχής από μία εκ των σχολών με τις οποίες επικοινωνήσατε μέσω των ιστότοπων μας.
  • Λάβετε μία από τις έξι υποτροφίες μας για να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας στη σχολή αυτή!

Keystone Academic Solutions

Το Keystone Academic Solutions βοηθά πάνω από έξι εκατομμύρια σπουδαστές κάθε μήνα να βρουν το τέλειο πρόγραμμα σπουδών για αυτούς. Βοηθάμε τους μελλοντικούς σπουδαστές να εξερευνήσουν εκατοντάδες επιλογές και προορισμούς σπουδών σε ένα μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Συλλέγουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες και νέα σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και παρέχουμε στους σπουδαστές μια πλατφόρμα και εργαλεία για να συνομιλήσουν απευθείας με υπευθύνους των γραφείων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και κολέγια όλου του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους παντού να επιλέγουν την εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους!

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας σήμερα για να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει