Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Vila Real, Πορτογαλία
Γλώσσες
Πορτογαλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:
- Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.
- Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.
- Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.
- Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.
- Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.
- Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.
Χρονοδιάγραμμα
Η πλειοψηφία των ωρών επαφής επικεντρώθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο (εκτός από τις Μονάδες Επιλογής Προγραμμάτων Σπουδών και Διδακτορικών Διατριβών). Ρύθμιση του Μαθήματος Μάστερ (2ος Κύκλος) στην οινολογία και την αμπελουργία που δημοσιεύθηκε με τη μορφή της Ανακοίνωσης αριθ. 14407/2015, στο Diário da República, 2η σειρά, στις 9 Δεκεμβρίου 2015.
Διάρκεια ζωής
2 έτη (4 εξάμηνα)
Δομή μαθημάτων
Το μάθημα διαρθρώνεται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Η επίτευξη του μεταπτυχιακού διπλώματος προϋποθέτει την υλοποίηση 120 ECTS σε 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα, από την άποψη της διδακτικής δομής και του σχεδίου μελέτης, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης Η επιτυχής ολοκλήρωση των Διδακτικών Μονάδων που ενσωματώνουν το πρόγραμμα σπουδών (1ο έτος), συνολικής διάρκειας 60 ECTS, δίνει ένα μάθημα εξειδίκευσης στην Ονοματολογία και την Αμπελοκαλλιέργεια.
ECTS
120
Επαγγελματικές εξόδους
Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην οινολογία και την αμπελουργία έχει τις ακόλουθες επαγγελματικές εξόδους, μεταξύ άλλων:
- οινοποιητικές εταιρείες ·
- ενώσεις παραγωγών και συνεταιρισμών ·
- Βιομηχανίες τροφίμων, γεωργικών ειδών διατροφής και ποτών.
- εταιρείες βιοτεχνολογίας ·
- εταιρείες εμπορίας, εμπορίας και κατάρτισης που σχετίζονται με τον αμπελοοινικό τομέα ·
- επιχειρήσεις επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της οινοποίησης ·
- τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, την επιστημονική έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc Αμπελουργίας και Οινολογίας (Ονοποιία)
- Jerusalem, Ισραήλ
Μεταπτυχιακό στην Οινολογία
- Valencia, Ισπανία
Master of Science στην ιταλική κουζίνα και κρασί
- Padua, Ιταλία