Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Lebanese International University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
1 - 2 έτος
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 180 / per credit *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* ανά πιστωτικό
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόλουθα μαθήματα:
Οι φυσικοχημικές πτυχή των τροφίμων
Επεξήγηση των φυσικών και χημικών αλληλεπιδράσεων μεταξύ των διαφόρων συστατικών που προκύπτουν από εργασίες τελειοποίησης συχνά να οδηγήσει σε σωματική αισθητικές και διατροφικές αλλαγές στα τρόφιμα. Συνδυασμός σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και την ποιότητα των τροφίμων. Αυτό το μάθημα περιγράφει τις επιδράσεις των διαφόρων τεχνολογιών επεξεργασίας για τις μεταβολές της ποιότητας των διαφόρων μεγάλων τρόφιμα σε μια ενοποιητική τρόπο
Προχωρημένη Μηχανική Τροφίμων
Συζήτηση για την μοντελοποίηση, σχεδιασμό και την προσομοίωση των πιο σημαντικών διεργασιών τροφίμων κυρίως οι διεργασίες θερμότητας και μεταφοράς μάζας. Αυτό γίνεται με την εξήγηση των βασικών μηχανικών και οικονομικών σχέσεων, καθώς και βιβλιογραφικά δεδομένα της φυσικής και της μεταφοράς ιδιότητες των τροφίμων.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Μια έρευνα σε βάθος διεξάγονται εκτελείται υπό την εποπτεία του συμβούλου του φοιτητή. Περιλαμβάνει εκπαίδευση και εξάσκηση πειραματικές τεχνικές, πειραματικό σχεδιασμό, την εκτέλεση πειραμάτων, τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, καθώς και την προετοιμασία, τη σύνταξη και την υποβολή της διατριβής.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Μεταπτυχιακό στη Γεωρολογία και Αναγεννητικά Συστήματα Τροφίμων
- Valle de Bravo, Μεξικό