College of Gastronomy (Colegio Superior de Gastronomía)
Εισαγωγή
Λαμβάνουμε ως βάση τη μεθοδολογία διδασκαλίας της Ελβετικής Μαγειρικής, η οποία επιτρέπει την κατανόηση τεχνικών και διαδικασιών πέρα από τις συνταγές. Η έμφαση στην πρακτική και το θεωρητικό βάθος ενοποιεί τη μάθησή σας.
Οι άνθρωποι με το κέντρο και ο λόγος να είναι ανώτερος της γαστρονομίας: το εκπαιδευτικό όργανο και το προσωπικό της οδηγίας αφιερώνουν όλη την προσοχή στη βελτίωση των μαθητών, προκειμένου να τους δώσουν έναν σταθερό και αναπόσπαστο σχηματισμό.
Τοποθεσίες
- Mexico City
Avenida Sonora,189, 06100, Mexico City