Keystone logo
Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Εισαγωγή

Ποιοι Είμαστε Le Cordon Bleu είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο σεβαστή στον κόσμο της γαστρονομίας, φιλοξενία και τη διαχείριση των σχολείων. Το όνομα Le Cordon Bleu επινοήθηκε τον 16ο αιώνα από τον βασιλιά Ερρίκου ΙΙΙ - όταν δημιούργησε το L'ordre du Saint-Esprit, η οποία συμβολίζεται από έναν σταυρό κρεμάστηκε σε μια μπλε κορδέλα. Από μεγάλο κύρος και την παράδοση του κέρδισε πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας. Le Cordon Bleu είναι σήμερα το σχολείο περισσότερο τη διεθνή αναγνώριση στην εκπαίδευση των επαγγελματιών της γαστρονομίας, μαγειρικής τέχνης και φιλοξενία. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια Le Cordon Bleu έχει αναπτύξει προσεκτικά διάφορα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα προσδιορίζοντας συμμαχίες και συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς στον κόσμο. Le Cordon Bleu διαθέτει σήμερα περισσότερα από 40 σχολεία σε 15 χώρες, ένας μαθητής κοινότητα με πάνω από 20.000 φοιτητές από 70 εθνικότητες, και ένα διακεκριμένο ομάδα περισσότερων από 100 διεθνών σεφ. Από το 1998 το Πανεπιστήμιο Anahuac καθιερώνει μια σημαντική συμμαχία με Le Cordon Bleu Διεθνείς να προσφέρουν προπτυχιακά προγράμματα, μαθήματα και διπλώματα στις τουριστικές-γαστρονομικές, ίδιες περιοχές που, από το 2010, εκτείνεται στο Πανεπιστημιακό Δίκτυο Anahuac. Le Cordon Bleu ΔΙΕΘΝΗ Παγκόσμιος ηγέτης στην Γαστρονομία, φιλοξενία και διαχείριση. Le Cordon Bleu είναι ένας παγκοσμίου φήμης του δικτύου των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αφοσιωμένοι στο να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο της μαγειρικής και φιλοξενίας διδασκαλίας μέσω προγραμμάτων παγκόσμιας κλάσης. Le Cordon Bleu συνεχίζει να εξελίσσεται, συνδυάζοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα με την παράδοση, με τη δημιουργία πανεπιστημίου και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πλοιάρχου επικεντρώνεται στις απαιτήσεις ενός τομέα του αυξανόμενου διεθνούς φιλοξενία. Le Cordon Bleu θεωρείται ο θεματοφύλακας της γαλλικής γαστριμαργική τεχνική μέσω μαγειρική προγραμμάτων της που συνεχίζουν να διατηρούν και να περάσει στην κυριότητα και την εκτίμησή της μαγειρικής τέχνης που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της γαλλικής γαστρονομίας για πάνω από 500 χρόνια . Σεφ μας Οι μεγάλοι σεφ του Le Cordon Bleu διαθέτουν εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία, οι περισσότεροι έχουν εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια και απονέμεται από τον οδηγό Michelin και πολλοί από αυτούς είναι οι νικητές του κύρους διαγωνισμούς. Κάθε χρόνο, σεφ μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για τους σπουδαστές σε περισσότερες από 70 χώρες για να διδάξουν τις τεχνικές και τις μεθόδους μαγειρέματος που έχουν κωδικοποιηθεί στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των τελευταίων 500 χρόνων, παρέχοντας στους μαθητές μια γαστρονομική εκπαίδευση που μπορεί να είναι εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε κάθε κουζίνα και να αναπτύξουν μια επιτυχημένη καριέρα.

Τοποθεσίες

  • Buenavista

    Av. Lomas Anahuac No. 46 Lomas Anahuac Huixquilucan, Edo. de Mex. , C.P. 52786, Buenavista

  • Buenavista

    Universidad Anáhuac del Sur Avenida de las Torres # 131, Col. Olivar de los Padres C.P. 01780, Del. Álvaro Obregón, , , Buenavista

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις